Ungdomserbjudande - Speciellt för dig under 18 år

Första steget till vårt ungdomserbjudande

Skriv ut och fyll i fullmakten och boka ett möte
Läs mer

Det här ingår i vårt ungdomserbjudande

Se vilka tjänster som passar dig
Läs mer

Det här ingår i vårt kostnadsfria ungdomserbjudande

Ungdomskonto

Det här är ett konto som står i ditt eget namn. Du kan koppla ett bankkort till kontot och både sätta in och ta ut pengar.

e-sparkonto

En bra sparform om du plötsligt behöver pengar eller om du vill spara till något speciellt. I Appen för unga har du bra överblick över ditt e-sparkonto. Kontakta Kundtjänst så hjälper vi dig att öppna kontot. Vi bjuder på dina första sparade 100 kr!

Bankkort

Med ett eget bankkort kan du betala nästan överallt och dessutom ta ut kontanter i Bankomater. Läs också om hur du kan designa ditt bankkort själv.

Läs mer

Internetbanken ung

Logga in i Internetbanken ung med mobilt säkerhetsID eller säkerhetsdosa och håll koll på dina pengar. Här kan du också flytta pengar mellan dina konton när du behöver det – och både öppna och döpa om konton.

Läs mer

Appen för unga

Det här är en smart app som hjälper dig att hålla koll på dina pengar. Här kan du också fylla på mobilen, sätta upp sparmål och skaka fram saldot på ditt konto.

Läs mer

Mobilt SäkerhetsID

Med Mobilt SäkerhetsID loggar du enkelt in i Internetbanken ung och appen för unga.

Läs mer

Swish

Swish gör det enkelt att skicka och ta emot pengar med mobilen. Swish är säkert, enkelt och pengarna kommer fram direkt.

Läs mer

Designa ditt bankkort själv

Gör ditt bankkort personligt genom att designa det själv i appen eller internetbanken. Ta en ny bild eller välj en favorit från mobilens eller datorns fotoalbum.

Läs mer

Ladda mobilen

Du som är under 18 år kan ladda kontantkort till mobilen via appen, internetbanken eller 0771-221122. Din förälder aktiverar tjänsten Ladda & köpa åt dig i sin app.

Läs mer

Nyckelkund

Nyckelkund är ett paket med service och tjänster för våra mest trogna kunder. Även du som är ung kan bli Nyckelkund. Du kan dessutom bli det utan kostnad. Läs mer här.

Akta dig för att blir lurad!

Bra att veta

Lämna aldrig ut dina inloggningsuppgifter till någon annan. Inte ens till någon du känner som frågar via Facebook, det kan vara en bedragare.

Se vår film
Veckopeng

De flesta barn får sin första veckopeng någon gång mellan 7 och 10 års ålder. Hur är det för dig? Kolla in vår Veckopengsskola och se hur mycket andra barn får i veckopeng. Här hittar du också bra anledningar till varför du bör få veckopeng om du inte har det idag. Gör det svårt för dina föräldrar att säga nej!

Läs mer

Vi snackar veckopeng

Instagram

Facebook